Битолска пивара - единствен штанд на Пиволенд на кој што можете да најдете Kvas

Недела, 06 Септември 2015 14:49

Битолска пивара - единствен штанд на Пиволенд на кој што можете да најдете Kvas

На штандот на Битолска пивара на Пиволенд, може да ги најдете вкусните пива Битолско и Кенбах, како и тоа дека е единствениот штанд каде можете да уживате во слаткото задоволство - Квас!