Скопско

Четврток, 27 Август 2015 13:40

Скопско

Комбинација од најквалитетни состојки, многу љубов и речиси 90 години традиција... Тоа е СКОПСКО, „Вкусот на Македонија“! Еден од најсилните македонски брендови, дефинитивно наjсилен пивски бренд во земјава. СКОПСКО е синоним за квалитет, постојаност, традиција, доверба и уникатност.

Од 1978 година, СКОПСКО е добитник на златни медали од „Monde selection”, една од најрепрезентативните организации за проверка на квалитетот на пијалаците и прехранбените производи во светот. Во 2010 година, на 49-тата по ред светска селекција на квалитет на пијалаци и прехранбени производи, СКОПСКО во стаклена амбалажа од 0,5Л и 0,33Л го понесе трофејот за највисок квалитет со кој се потврдува дека „Вкусот на Македонија“ е воедно еден од најдобрите во светот. Во конкуренција од рекордни, близу 2.000 производи од 83 земји ширум светот, СКОПСКО е единственото пиво од поширокиот регион кое го доби ова високо признание за квалитет.

4 + 2 = 280 денари - Промоција на Скопско на ПИВОЛЕНД 2015!